Tips of klachten – Apotheek Saendelft – Assendelft

Tips of klachten

Uw mening telt
Wij zijn altijd op zoek naar manieren om onze producten en dienstverlening te verbeteren. Natuurlijk staat u als patiënt daarbij centraal. Uw mening is dan ook erg belangrijk voor ons. Heeft u een suggestie om onze service- en dienstverlening te verbeteren? Dan horen we dat graag van u.

U heeft een klacht, wat nu?
Vervelend dat u een klacht heeft. Wij vinden het belangrijk van u te horen als u niet tevreden bent. Bespreek de klacht dan met een van onze medewerkers of met de apotheker. Wij nemen een klacht altijd serieus en gaan direct aan de slag om uw klacht samen met u op te lossen.

Wanneer u zich niet gehoord voelt of uw klacht liever wilt bespreken met een onafhankelijke partij kunt u contact opnemen met onze klachtenfunctionaris. De klachtenfunctionaris zal te allen tijde zich neutraal opstellen en samen met u naar een oplossing zoeken. Bent u er met de apotheek en de klachtenfunctionaris niet uit gekomen? Dan kunt u uw klacht indienen bij de geschillencommissie Openbare Apotheken. Die doet dan een uitspraak over uw klacht.

U kunt in onze klachtenregeling meer informatie vinden over de afhandeling van uw klacht.

Vragen of klachten over de rekening?
Uw zorgverzekeraar is het aanspreekpunt wanneer u vragen of klachten heeft over de zorgnota die u van uw zorgverzekeraar hebt ontvangen. Dat geldt ook voor vragen of klachten over de kosten voor de farmaceutische zorg. U vindt de contactgegevens van uw zorgverzekeraar op uw zorgnota of op uw polisblad.

Stap 1 van 2
Persoonsgegevens

Persoonsgegevens

Geboortedatum

Vraag

Stap 2 van 2
Samenvatting

Vraag en gegevens

Naam
Geboortedatum
--
E-mailadres
Telefoonnummer
Onderwerp
Vraag

Persoonsgegevens die u verstrekt gebruiken wij uitsluitend om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zie hiervoor ook ons Privacystatement. Door op 'Vraag versturen' te drukken gaat u hiermee akkoord.

AkkoordDe Acdapha Groep wil graag de mening van zijn cliënten horen om ervaringen te delen. Alleen op deze wijze ontstaat de benodigde wisselwerking tussen apotheek en cliënt. Dit vormt de basis voor een nog betere dienstverlening van de Acdapha apotheken. Daarom heeft de Acdapha Groep een cliëntenpanel

Wilt u deelnemen aan het Cliëntenpanel van de Acdapha Groep en uw stem laten horen door een aantal keer per jaar deel te nemen aan een raadpleging. Dan kunt u zich aanmelden via de aanmeldpagina.